Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На об’їзній дорозі біля Ужгорода "ВАЗ" зіткнувся з іномаркою

На об’їзній дорозі біля Ужгорода "ВАЗ" зіткнувся з іномаркою
Фото: Костянтин Черкай
ВІДЕО ДНЯ

Ділянка об’їздної траси, що проходить повз мікрорайон Шахта обласного центру вкотре довела, що є надзвичайно аварійно небезпечною. Сьогодні, 25 серпня близька 19:00 тут знову сталося зіткнення легкових автомобілів.  Цього разу дорогу не поділили бордовий "ВАЗ 2170" і червоний "Toyota RAV4".

За попередніми даними, «Тойота» виїжджала на трасу з вул. Благоєва (Потушняка), але незрозумілим чином опинилася на зустрічній смузі. ВАЗ рухався з боку Доманинського мосту. Водій «Жигуля» побачив перешкоду і почав гальмувати та подавати попереджувальний сигнал.  Але зіткнення уникнути не вдалося.

Реклама

На щастя, обійшлося без  жертв. «Швидка допомога» прибула дуже оперативно, хвилин через 5-8 після виклику. Водій ВАЗа знаходиться в шоковому стані, його пасажир має невеличку травму на правій руці, а водійка іномарки – подряпину на обличчі. У обох машин спрацювали подушки безпеки. Більш докладної інформації про стан здоров’я потерпілих нема.

Вражає довжина гальмівного сліду автомобіля ВАЗ. Нагадаємо, ця ділянка дороги знаходиться, згідно зі знаками, в межах міста, тому швидкість тут обмежена 60 км/год.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно