Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська прокуратура судитиметься за дві квартири

Ужгородська прокуратура судитиметься за дві квартири

Ужгородська місцева прокуратура готує судовий позов щодо скасування рішень виконкому, згідно з яким у місті приватизовано дві муніципальні квартири – на вул. 8 Березня 28/2 та 28/3. Мова йде про оселі, що облаштовані на першому поверсі дев’ятиповерхівки у колишніх нежитлових приміщеннях КП «ЖРЕР №5».

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив в.о. керівника Ужгородської місцевої прокуратури І.Савко у відповідь на звернення щодо публікації про непрозору приватизацію осель на Антикорупційному порталі громадських розслідувань.

«Встановлено, що рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради про приватизацію квартир №2 та №3 в буд. 28 по вул. 8 Березня прийняті незаконно. З метою відповідного реагування Ужгородською місцевою прокуратурою підготовлено проекти позовних заяв про скасування рішень про приватизацію, які направлені на узгодження до прокуратури області», – зазначив у листі І.Савко.

Реклама

Щодо квартири на вул. Собранецькій, 146, яку було приватизовано директором департаменту міського господарства Олексієм Касперовим, то тут, поінформував прокурор, свого часу не було подано касаційної скарги на рішення Апеляційного суду Закарпатської області. В останньому, як ми й інформували у публікації, по суті визнали законною приватизацію квартири. Тепер терміни позовної давності минули.

Щодо квартири на вул. Волошина, 32, яку свого часу зробила спробу приватизувати родина екс-ректора УжНУ Миколи Вегеша, то прокурор нагадав, що згідно з рішенням Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ оселю повернуто у власність університету, відтак підстав прокурорського реагування немає.

Реклама

Щодо квартири на вул. 8 Березня 28/1, яка також перероблена із нежитлового приміщення ЖРЕР №5, то тут прокурор констатував: строк давності на оскарження рішення про приватизацію, уже минув.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно