Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Історія 17-річних закарпатських повій: життя по-дорослому, сексуальні розваги та примарне майбутнє

Історія 17-річних закарпатських повій: життя по-дорослому, сексуальні розваги та примарне майбутнє

Історія 17-річних закарпатських повій: життя по-дорослому, сексуальні розваги та примарне майбутнє

Утягнутися в такому молодому віці в сексуальні розваги – це приректи себе на цілу низку соціальних проблем, найперше, стати рабинею "кохання", забути радість і щастя від дівоцтва та, що прикро, ніколи не мати своїх власних дітей. 

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно Інтернет облетіла цікава новина про те, що в одному з готелів Свалявщини поліція затримала двох юних повій, які за гроші одна одній підшуковувала та продавала грошовитих клієнтів. Мова наразі – про типове звідництво. За українськими законами воно карається досить суворо – за грати можна сісти від п‘яти до восьми років. Хто вони, ці дівчатка, яке майбутнє їх чекає? Роздуми з цього приводу журналіста Михайла Папіша.           

Отже, дівчатам – по сімнадцять. На вигляд – такі собі скромні вихованки одного з навчальних закладів. Із першого враження, навіть чарівні та вродливі, намальовані та фігурові, однак очі додолу не опускають – не соромляться.  Схоже, звикли до готельних оргій і різних пригод-придибенцій. А повадки й насправді – мов повнолітніх повій. Деякі ровесниці на їхньому місці при словосполученнях «жриця кохання», «леді автостради» чи «повія» від сорому червоніли б. А вони хоч би що! Складається думка, що уже не вперше заробляють своїм тілом таким ось чином. Можливо, що при появі у номері поліцейських картали себе за таку розкуту поведінку, але їхні дівочі манери цього не видавали. Виникає питання: чи не ранувато вийшли «на панель» ці юні красуні, чи не завчасно взялися за надання сексуальних послуг завжди ненажерливій публіці? Звісно, якби вдома було належне виховання, гостре слово батьків, пильність учителів – навряд чи вони б у такому віці займалися цим старим, як білий світ, ремеслом? І, мабуть, до криміналу справа б не дійшла.

Реклама
Історія 17-річних закарпатських повій: життя по-дорослому, сексуальні розваги та примарне майбутнє – 01

Як уже повідомлялося на деяких інтернет-сайтах, юнок-проституток місцеві правоохоронці затримали за надання сексуальних послуг у одному з найшикарніших готелів. Розташований обабіч міжнародної траси. Ось тут, у одному з номерів, попалися на гачок полісменів ці малолітки. Кажуть, що тут, у цьому тихому містечку, вони бували вже не раз. У такому віці їм би за пюпітрами сидіти, наставників слухати та граніт науки гризти. А вони вирішили жити по-іншому – по-дорослому. Їх спокусили гроші та шикарне життя, бо начиталися й надивилися відео- та кінофільмів про пишні та салонні будні дівчат легкої поведінки. Однак таке дивовижне, на перший погляд, життя повій не завжди є реальністю. Відомо, що це стараються режисери та сценаристи – за гонорари вони готові будь-які сексуально-розважальні картини малювати. Секс-індустрія, особливо на Заході, живе та процвітає. Зрозуміла ціль та мета – серед приземків набрати якнайбільше переглядів, переконати їх у тому, що проституція – це клас. Це шик! Це ситість і безтурботне життя. Насправді ж це явище – ганьба для юнок, це низькопробна мораль, завчасна депресія, злам психіки на основі зловживання алкоголю, долучення до наркотиків, куріння та "пікантні" хвороби молодих дівчат. Вирватися з цього духовного рабства вдається не всім – тільки одиниці спроможні наглухо зачинити за собою двері у цей сексуальний світ. Хоча місяцями, якщо не роками, будуть згадуватися та наближатися в уяві ці тривожні миті.

Реклама
Читайте також:
Пікантна історія із сексуальним присмаком на Берегівщині: свекруха зробила свою невістку повією

Ще один епізод із тієї сексуально-готельної затії. На столі у номері – відкоркована пляшка недешевого вина (схоже, клієнти розжилися навіть на «шампанське»), розпочата пачка дорогих цигарок, недопалки в попільничці, вже не кажучи про мажорний настрій «джинсових» дівиць. І навстіж відчинене вікно – аби дим не дошкуляв інтим-забавам. Навіть у кіно чи відео не завжди такого побачиш. Що в ці миті творилося в голові жриць кохання – сказати важко. Без найменшого сумніву, ровесниці одного з населених пунктів та районного центру думали-гадали, що за пацани на цей раз «втрапили» у їхні «сіті»? Чи красиві? Чи грошовиті? Чи з автомашинами? З біцепсами чи із сухорлявими руками? Скажете, мовляв, запрагнули все та й одразу ж! А чому б і ні? Бо одна другій любителів сексу підшуковувала через Інтернет, листувалися, мов дорослі коханці. Переконаний: епістолярний жанр не для них – вони навряд чи можуть грамотно викладати свої думки, хоча клієнтурі від цього – байдуже. Але раз є юні секс-рабині – знайдеться й споживач. Постійні покупці ще й чергу стануть за жрицями кохання. І це, до речі, украй прикро. Міркую, що далася взнаки розбещеність і розпещеність нашого донедавна духовно міцного суспільства. Де зламалися віковічні традиції? На це повинні дати відповідь вчені, демографи, сексопатологи, політики, урядовці, місцева еліта. Лишень спільними зусилля у цій царині можна зупинити вал цього негативного явища. 

Історія 17-річних закарпатських повій: життя по-дорослому, сексуальні розваги та примарне майбутнє – 02
Реклама

За словами правоохоронців, дівчатка – аніскільки не з полохливого десятка. Їх навіть не дуже збентежило, що у номері на гарячому цей дует «застукала» поліція – ще мить, і вони б навіть у обійми кинулися. Оговтавшись, трохи засоромилися, але коли почали складати протоколи, бравада їхня зникла. Коли ж дівчаткам повідомили, яке майбутнє їх може чекати – штраф, тюрма – від молодецтва й сліду не зосталося. Між іншим, свої секс-послуги дівчата оцінили за дорослим прейскурантом – 500 гривень за один сеанс. Але хто знає, як це затримання відіб’ється на подальшій поведінці малолітніх жриць кохання. Коли б їм лекцію прочитали ще й лікарі-венерологи, то свалявські «клеопатри» й «афродіти, без найменшого сумніву, про свій бізнес забули б надовго. Можливо, що й назавжди! Хоча вони не новачки у цьому плані, бо коли слідчий запитав, чи вже спали з чоловіками, спершу було «віднікування», а коли їх «притисли» фактами – зізналися, що перед цим кілька разів уже «кохалися». Постає питання: коли ж узяли старт у статевому житті? Скільки їм було літ, коли вперше продали свої юні тільця? Дівчата-дівчата, яким шляхом ви, майбутні матері, пішли та прошкуєте, чому не вберегли себе для законних чоловіків? Мине небагато часу й за свої власні вчинки пошкодуєте, адже Феміда може вас покарати реальним терміном – відправити до місць, звідки через заґратовані вікна небо видно тільки у клітинку.

Зупиніться, малолітні повії, доки не пізно. Бо коли гримне ще раз – марно будете кликати на поміч старших друзів. Руку допомоги не подасть ніхто. Бо кому захочеться рятувати неповнолітніх «жриць кохання». Ще одне: маючи подібну репутацію, хто таких дівчат «легкої поведінки» поведе під вінець? Хто поєднає долі, якщо за ваші дії довідається широкий загал? Ось скільки запитань породило, а коли точніше, то викликало одне затримання двох юнок – і це ще все. Можна міркувати та міркувати, наводити красномовні паралелі, які свідчитимуть не на вашу користь. Думайте про майбутнє, мисліть про здоров‘я, майте на думці, що все життя таким ось чином заробляти гроші не будете.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно