Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець, який жорстоко відрізав собаці голову, сяде на 3 роки

Ужгородець, який жорстоко відрізав собаці голову, сяде на 3 роки

Сьогодні, 18 жовтня 2016 року, Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу обвинуваченого В. Балабохіна на вирок Ужгородського міськрайонного суду. Даним вироком ужгородця визнано винуватим у вчиненні злочину, що передбачений ч. 1 ст. 299 КК України (Жорстоке поводження з тваринами) та призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на три роки три місяці.

ВІДЕО ДНЯ

Не погодившись з рішенням місцевого суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційній інстанції. У апеляційній скарзі просив суд змінити вирок та призначити менш суворе покарання, – повідомляє прес-служба Апеляційного суду Закарпаття.

Однак, на судові засідання апелянт так і не з’явився, хоча і був належним чином повідомлений про дату, час і місце його проведення.

Реклама

Апеляційний суд Закарпатської області, дослідивши матеріали справи та заслухавши думку прокурора, дійшов висновку,  що судом першої інстанції при призначенні покарання були враховані вимоги ст. 65 – , 67 КК України і те , що обвинувачений вчинив злочин під час встановленого вироком Ужгородського міськрайонного суду від 6 травня 2015 року іспитового строку,  у зв’язку з чим суд вважає, що призначене покарання є справедливим і необхідним для виправлення та попередження нових злочинів. Розглянувши апеляційну скаргу, колегія суддів залишила вирок місцевого суду – без змін, а апеляційну скаргу обвинуваченого – без задоволення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно