Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині розбійники пограбували дім закарпатки

На Хустщині розбійники пограбували дім закарпатки

Співробітники управління карного розшуку та працівники Хустського відділу поліції вистежили та передали зібрану інформацію про трьох розбійників колегам у Кривому Розі, що дозволило їх затримати.

ВІДЕО ДНЯ

Хустські правоохоронці вжитими оперативно-розшуковими заходами встановили, що житель Тячівського району спланував розбійний напад та залучив до його виконання двох чоловіків з Кривого Рогу Дніпропетровської області, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

У вересні цього року двоє невідомих вдерлися у дім жительки села Іза Хустського району, напали на жінку та забрали сейф з коштовностями та грошима. Потерпіла повідомила, що в неї забрали понад 20 тисяч доларів та багато золотих прикрас. 

Реклама

Співробітники управління карного розшуку з’ясували, що помешкання в селі Іза було вибрано нападниками не випадково. Житель села Вонігове Тячівського району повідомив своїм знайомим з Дніпропетровської області, що в мешканки села Іза є чимало грошей, адже її покійний чоловік займався підприємницькою діяльністю і лишив вдові чималий статок. Працівники Хустського відділу поліції встановили, що всі причетні до цієї справи наразі перебувають в Кривому Розі, тому передали зібрану інформацію та повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення колегам з Дніпропетровської області. 

Завдяки цьому всіх учасників злочинної групи було затримано, наразі вони утримуються під вартою

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно