Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • З’явилось відео резонансної погоні з Мукачева до Ужгорода, внаслідок якої затримали водія "Мазди"

З’явилось відео резонансної погоні з Мукачева до Ужгорода, внаслідок якої затримали водія "Мазди"

З’явилось відео резонансної погоні з Мукачева до Ужгорода, внаслідок якої затримали водія "Мазди"
ВІДЕО ДНЯ

Вчора близько 11-ї години вечора поблизу стаціонарного поста в Мукачеві екіпаж патрульних помітив автомобіль Mazda 323, що рухався в напрямку Ужгорода, порушуючи ПДР.

Патрульні намагалися його зупинити, але кермувальник продовжував рух, ігноруючи законні вимоги поліцейських. Переслідування тримавало аж до самого Ужгорода, – зазначає Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Реклама

Вже в місті, залучившись допомогою ужгородських колег, патрульні заблокували рух. Однак водій на великій швидкості продовжив рух на поліцейських, ледь не допустивши зіткнення зі службовим автомобілем. Патрульний миттєво відреагував та застосував вогнепальну зброю, здійснивши 2 постріли.

Завдяки рішучим, злагодженим та професійним діям ужгородських та мукачівських полісменів на проспекті Свободи правоохоронцям, все ж таки, вдалося зупинити автомобіль-утікач.

Реклама

Порушника негайно затримали. Водій мав явні ознаки наркотичного сп’яніння, що при спілкуванні з патрульними підтвердив і сам чоловік, зізнавшись також, що в автомобілі є наркотичні засоби.

Після цього патрульні викликали слідчих. Під час перевірки в авто виявили речовини невідомого походження, схожі на наркотичні канабіс та метамфетамін. Усі речові докази та автівку вилучили слідчі.

На освідуванні в обласному наркодиспансері підозри патрульних повністю підтвердилися. Результат огляду очевидний – полісмени не помилилися і водій дійсно перебував в стані наркотичного сп’яніння.

Реклама

Патрульні склали на водія постанову та 2 протоколи. Крім того дії чоловіка містять ознаки кримінального правопорушення. Справою займаються слідчі Ужгородського ВП ГУНП.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно