Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонникам навіть пострілами не вдалось затримати контрабандистів

Прикордонникам навіть пострілами не вдалось затримати контрабандистів

На Закарпатті прикордонники продовжують активно протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні. Такі заходи проводяться у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою.

ВІДЕО ДНЯ

Так, цієї ночі прикордонники Мукачівського загону попередили дві спроби переміщення тютюнової контрабанди. Прикордонний наряд відділу «Вилок» під час моніторингу держрубежу виявив 7 пакунків загорнутих у чорні поліетиленові пакети. Невідомі планували незаконно переправити партію сигарет до Угорщини через канал Ботар, по якому проходить кордон, – зазначає прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Прикордонники виявили правопорушників та ті вдались до втечі. Незважаючи на попереджувальні постріли, зловмисників затримати не вдалось. Пакунки в яких знаходилось 3 500 пачок сигарет доставили до відділу прикордонної служби «Вилок».

Реклама

Ще одну спробу контрабанди сигарет вдалось попередити на українсько-румунській ділянці кордону, поблизу населеного пункту «Ділове». Завдяки оперативному обміну інформацією прикордонників відділу «Ділове» Мукачівського загону з румунськими колегами було виявлено та затримано 10 пакунків сигарет та одного громадянина України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно