Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагедія у Мукачеві: чоловік вбив жінку, приревнувавши її до іншого

Трагедія у Мукачеві: чоловік вбив жінку, приревнувавши її до іншого

У Мукачівську лікарню привезли непритомну 49-річну жінку. Доставили її з котельні, що знаходиться на вул.Закарпатській. У лікарні потерпіла померла.  

ВІДЕО ДНЯ

Про пригоду медики повідомили в поліцію. Експертиза зафіксувала в потерпілої  закриту черепно-мозкову травму з крововиливом, забій і набряк головного мозку, множинні забої голови і тіла. Стало зрозуміло, що нещасна померла не своєю смертю, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Справою зайнялись працівники кримінальної поліції, дільничні. З Ужгорода прибули слідчі спеціалізованого відділу з розкриття тяжких злочинів і пересувна криміналістична лабораторія.

Реклама

Правоохоронці встановили, що жінку побив її 46-річний знайомий. Трагедія сталася в котельні на вул.Закарпатській. Приревнувавши жінку до іншого, ревнивець взяв палицю і завдав їй кілька ударів в область спини та потилиці, а опісля ще й вдарив  кулаком в обличчя.

Залишивши жінку в котельні, чоловік пішов геть. Повернувшись наступного дня, виявив жінку непритомною і викликав «швидку». Однак у лікарні потерпіла від отриманих травм померла, так і не прийшовши до тями. 

Реклама

Підозрюваного затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої). Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне чоловіку загрожує до 10 років в’язниці.

 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно