Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У перші години Нового Року поліцейські затримали юнаків, які мали намір «обчистити» будинок

У перші години Нового Року поліцейські затримали юнаків, які мали намір «обчистити» будинок

У перші години Нового Року поліцейські затримали юнаків, які мали намір «обчистити» будинок
ВІДЕО ДНЯ

У той час, коли жителі с. Минай, що на Ужгородщині, святкували поза межами власного помешкання Новий Рік, у їх будинок проникли «домушники». Зловмисники пошкодили апаратуру ОПС. Згодом, відчинили двері у будинок, зайшли у середину і почали поратися у пошуках здобичі. Однак, навмисне псування приладів поліції охорони не допомогло уникнути приїзду поліцейських. Чоловіків затримали «на гарячому».

О другій годині ночі в одному з приватних будинків, що перебуває під опікою поліції охорони, спрацювали засоби сигналізації. Оператор пульту централізованого спостереження негайно направила на місце події групу затримання УПО. За вказаною адресою наряд охорони прибув за лічені хвилини. При обстеженні прилеглої території, поліцейські одразу помітили, що хтось несанкціоновано проник до оселі, – стверджує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Реклама

– Дотримуючись мір особистої безпеки, ми обстежили прилеглу територію. У процесі помітили пошкоджені вхідні двері будинку та гаражу, – розповідає працівник поліції охорони Закарпаття.

Під час обстеження місця події, працівники УПО помітили двох юнаків. Ті, побачивши поліцейських почали тікати. Не гаючи часу, поліцейські охорони кинулись навздогін, і у результаті дій наряду, зловмисники були затримані. Обоє підозрюваних виявились 36-ти та 24-х річними жителями Ужгорода.

Реклама

При огляді помешкання, виявлено сліди перебування сторонніх осіб в будинку. Окрім пошкодженої апаратури, спрацювання сигналізації, зловмисники розбили скло автомобіля в гаражі.

Наразі підозрювані у намаганнях скоїти крадіжку, знаходяться під наглядом поліції, а на місці події тривають слідчі дії.

Тим часом працівники поліції охорони Закарпаття вкотре звертаються до громадян з проханням, подбати про своє помешкання.

Реклама

– На жаль, пора відпусток – сезон крадіжок. Замикайте двері, вікна, встановлюйте сигналізацію, не залишайте будинок без нагляду, аби не зіпсувати собі свято, – наголошує Андрій Литовченко, начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно