Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Ужгородська прокуратура перешкодила підприємцю незаконно отримати в оренду територію, на якій знаходиться дитячий майданчик

Ужгородська прокуратура перешкодила підприємцю незаконно отримати в оренду територію, на якій знаходиться дитячий майданчик

Ужгородська прокуратура перешкодила підприємцю незаконно отримати в оренду територію, на якій знаходиться дитячий майданчик

Ужгородська місцева прокуратура відстояла у господарському суді Закарпатської області права майже 1000 ужгородців, які стояли перед загрозою втратити прибудинкову територію (двір) по вул. Минайській в м. Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, за наслідками моніторингу єдиного державного реєстру судових рішень, звернення депутата Ужгородської міської ради та вивчення матеріалів господарської справи, Ужгородська місцева прокуратура вступила у розгляд судового спору за позовом приватного підприємства до Ужгородської міської ради про визнання недійсним рішення міськради, – зазначає прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Так, рішенням сесії, приватному підприємству було відмовлено у поновленні договору оренди земельної ділянки (прибудинкової території) для майбутнього будівництва багатоквартирного будинку площею 0,0595 га, розташованої в м. Ужгороді по вул. Минайська.  Забудовник, оскаржив дане рішення до суду.

Реклама

Проте, прокуратурою в суді було доведено, що згідно чинного законодавства прийняття рішення про передачу чи відмову у передачі в оренду земельних ділянок комунальної власності міста є виключною компетенцією Ужгородської міської ради.

Відтак, внаслідок чіткої принципової позиції прокуратури, попереджено незаконне отримання в оренду прибудинкової території, яка належить громаді міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно