Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді чоловік обікрав сусідку по гуртожитку

В Ужгороді чоловік обікрав сусідку по гуртожитку
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 21 лютого, в поліцію м.Ужгорода звернулася жителька міста. Жінка працює швеєю на одному з підприємств міста. Проживає в гуртожитку. Зранку жінка пішла на роботу, а коли повернулася додому, то виявила, що двері на її помешканні вибиті, а з кімнати зникла апаратура: 3 мобільні телефони, 2 планшети й ДВД-приставка.

Розшуком крадія зайнялись працівники кримінальної поліції Ужгорода. Правоохоронці з’ясували, що в цьому ж гуртожитку проживає їх давній знайомий. Цей 19-річний ужгородець, попри свій юний вік, вже притягався до кримінальної відповідальності за угон автомобіля. Тоді суд зважив на молодий вік викрадача й обмежився умовним покаранням. Тепер же хлопець може «сісти» реально, адже крадіжка з проникненням у приміщення – це тяжкий злочин, який передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, – зазначає відділ кмоунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Як зізнався юнак, він дочекався, коли сусідка з першого поверху пішла з дому й проник у її кімнату, вибивши вхідні двері. Крадену апаратуру вартістю близько 5000 гривень частково встиг продати. 

Речові докази вилучено й після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власниці.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). У ході  досудового розслідування перевірятиметься причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів на території міста. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно