Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • П’яні ужгородські студенти загубили речі, а для батьків вигадали карколомну історію пограбування

П’яні ужгородські студенти загубили речі, а для батьків вигадали карколомну історію пограбування

П’яні ужгородські студенти загубили речі, а для батьків вигадали карколомну історію пограбування

Оперативники Ужгородського відділу поліції встановили, що заява про крадіжку в двох студентів обласного центру Закарпаття є вигаданою.

ВІДЕО ДНЯ

У вівторок, 21 лютого, до поліції звернулося двоє студентів з Ужгорода. Вони повідомили, що перебували на набережній Незалежності біля транспортного мосту, коли на них напало двоє невідомих та відібрали особисті речі. Відповідно до заяви у 20-річного ужгородця відібрали сумку, де лежали паспорт, студенський квиток, кредитні картки та 1500 гривень. У його товариша, 23-річного студента, нібито відібрали гаманець з пропуском у гуртожиток, 200 гривень, кредитні картки та документ з навчального закладу, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Співробітники кримінальної поліції Ужгорода провели оперативно-розшукові заходи та встановили, що студенти втратили свої речі з власної необережності, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Історію про крадіжку вони вигадали, щоб уникнути конфлікту з батьками.

Реклама

Поліція вирішує питання про порушення кримінального провадження за даним фактом, відповідно до ст. 383 Кримінального кодексу України, тобто завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину. Таке правопорушення карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно