Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ЗМІ стали відомі деталі майже "голлівудського" пограбування у Мукачеві

ЗМІ стали відомі деталі майже "голлівудського" пограбування у Мукачеві

Банда, яку затримали в Мукачеві на крадіжці у 20 тисяч гривень, планувала "бомбанути" обмінник на 3 мільйони гривень. Резонансна історія, яка днями трапилась в Мукачеві, й досі в епіцентрі уваги регіональних медіа. І поки одні ЗМІ продовжують тиражувати недостовірну інформацію, інтернет-видання "PMG.ua" розібралось в ситуації і дізналось всі деталі нахабного пограбування.

ВІДЕО ДНЯ

За словами джерел "PMG.ua" у правоохоронних органах, за бандою злочинців декілька тижнів вівся зовнішній нагляд з того моменту, як стало відомо про плани злочинців. Прослуховування телефону ватажка злочинної групи дало можливість отримати інформацію про напад на обмінний пункт в Мукачеві.

Йдеться про обмінник, розташований на центральній зупинці на вулиці Миру. Організатор цієї групи дізнався, що кожен тиждень цей обмінник здає виручки на суму близько 3 млн грн.

Реклама

Оперативники попросили працівника обмінника, щоб той в якості "наживки" завжди залишав в машині сумку з 3 млн гривень, але той погодився лише на 20 тисяч.

Протягом декількох тижнів щодня полісмени сиділи в засідці, очікуючи на приїзд злочинців. І настав той день, коли вони все ж таки "клюнули на наживку", проникнувши автомобіль одного з працівників даного обмінного пункту, забрали пакет, в якому, на їхню думку, повинні були знаходитись 3 млн гривень. Дивно також те, що ні оперативники, ні працівники закладу, які "чатували" на злодіїв, не відразу помітили зникнення сумки з автомобіля, що підтверджує майстерність злочинної групи, та "розсіяність" працівників поліції. Тому затримали їх через деякий час біля кафе "Старий Град".

Реклама

Натомість окремі інтернет-ресурси продовжують поширювати неправдиву інформацію про те, "що чоловіки готували напад саме на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами, доставляючи грошові кошти на фірми".

ЗМІ стали відомі деталі майже "голлівудського" пограбування у Мукачеві – 01
ЗМІ стали відомі деталі майже "голлівудського" пограбування у Мукачеві – 02
Реклама

Нагадаємо, що суд обрав усім трьом фігурантам справи запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно