Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівка прийшла в гості до знайомого і вдарила його ножем у спину

Мукачівка прийшла в гості до знайомого і вдарила його ножем у спину

Слідчий Мукачівського відділу поліції скерував до суду матеріали справи з обвинувальним актом, щодо спричинення тяжких тілесних ушкоджень. У ході розслідування справи працівниками поліції було встановлено, що в кінці березня підозрювана разом зі своїм співмешканцем кілька днів гостювали у знайомого 49-річного мукачівця.

ВІДЕО ДНЯ

Під час застілля між господарем та гостями виник конфклікт, тоді жінка взяла ножа і вдарила ним у спину господарю. Чоловіка було доставлено до лікарні. Гості ж залишились і надалі в квартирі, а співмешканець підозрюваної аби позбутись доказів взяв ножа, зламав його і викинув на дах.

Жінка пояснила поліції свій вчинок, тим що вона обурилась, що знайомий хотів вигнати її з квартири, тому так і вчинила. Знаряддя злочину поліцією було знайдено. Спричинені ушкодження згідно висновку судово-медичноі експертизи було віднесено до тяжких.

Реклама

Відтак, 34-річній мукачівці було оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 121 КК України ( умисне тяжке тілесне ушкодження), що  карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Матеріали кримінального провадження скеровані до Мукачівського міськрайнного суду, який і вирішуватиме долю жінки.

Як уже повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", чоловіку, який серед вулиці вбив мукачівця, загрожує 15 років позбавлення волі.

Реклама
Мукачівка прийшла в гості до знайомого і вдарила його ножем у спину – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно