Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець зарізав свого товариша

Ужгородець зарізав свого товариша
ВІДЕО ДНЯ

Співробітники Ужгородського відділу поліції розкрили вбивство у обласному центрі Закарпаття. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що загиблий 55-річний ужгородець мав ознаки насильницької смерті. За дві години працівники поліції встановили особу підозрюваного та обставини смерті вбитого.

«Двоє чоловіків були між собою добре знайомі та відпочивали разом. Вони спільно вживали спиртні напої. Між ужгородцями виник конфлікт, внаслідок чого підозрюваний взяв ніж та вдарив опонента в область серця. Потерпілий помер», – розповів в. о. начальника слідчого відділу поліції Ужгорода Богдан Степанов.

Реклама

Інцидент трапився на вул. Плеханова, близько обіду. Швидка, що прибула на місце події, констатувала смерть. Поліція розшукала підозрюваного за дві години. Ним виявився 47-річний ужгородець. Він розповів працівникам поліції про подробиці та причини вбивства.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство у справі триває.

Реклама

Сьогодні чоловіку повідомлять про підозру, поліція готує клопотання про обрання міри запобіжного заходу щодо нього у вигляді тримання під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно