Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В автівці ужгородця знайшли наркотики та заборонені в Україні таблетки

Учора, 15 серпня, о 22:00 в Ужгороді, під час несення служби в ході патрулювання по вул. Берчені 147 було помічено "Mercedes-Benz Vito" під керуванням мужгородця.

ВІДЕО ДНЯ

Під час перевірки документів водій почав помітно нервувати, що дало підстави вважати, що в нього можуть знаходитись заборонені речі. На підставі ст.34 ЗУ Про національну поліцію було прийнято рішення провести поверхневу перевірку водія та машини.

Під час проведення поверхневої перевірки сумочки, яка знаходилась в авто, водій намагався скинути електронні ваги та поліетиленовий пакет із невідомою речовиною, які були в сумці, у зв’язку з чим його було негайно відсторонено від місця події та викликано СОГ.

Реклама

По прибутті СОГ водій відмовився надавати дозвіл на огляд авто та ще більше нервувати та плутатись у показах, – повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева. За деякий час на місце події підійшов батько підозрюваного, якому належить автомобіль та надав дозвіл на огляд авто слідчим.

У присутності двох свідків з авто було вилучено: поліетиленовий пакет з білою кристалічною порошкоподібною речовиною, невідомого походження за зовнішніми ознаками схожою на наркотичну речовину метамфетамін близько двох грам та кишенькові електронні ваги. Також знайшли порожню упаковку від таблеток "Кодетерп", які заборонені в Україні.

Реклама

В діях водія вбачаються ознаки злочину, відповідальність за яке передбачена ст.309 ККУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно