Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поведінка чоловіків викликала підозру у патрульних. І не дарма

Поведінка чоловіків викликала підозру у патрульних. І не дарма
ВІДЕО ДНЯ

Учора, близько 21:00, патрульні побачили трьох чоловіків, котрі, помітивши полісменів, почали помітно нервувати. Пригода трапилася на вулиці Ольбрахта в Ужгороді. Згідно статті 34 ЗУ «Про Національну поліцію», полісмени провели поверхневу перевірку, у ході якої один із молодиків викинув поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.

Згодом, другий молодик теж викинув згорток фольги, у котрому знаходилась така ж речовина, схожа на марихуану, – повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Реклама

Інший випадок трапився вчора, близько 22:00. На вулиці Капушанській ужгородські полісмени помітили чоловіка, котрий при наближенні службового авто поліції почав нервувати, озиратися та пришвидшив ходу. Патрульні прийняли рішення провести поверхневий огляд, під час якого знайшли у чоловіка згорток із невідомою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на марихуану.

Утретє ужгородські патрульні затримали чоловіків із речовинами, схожими на наркотичні, близько 02:00, на вулиці Годинки. Вони помітили на подвір’ї одного з будинків 2-х осіб, котрі доволі голосно спілкувалися, а при наближенні поліції почали нервувати, чим викликали підозру. Під час поверхневої перевірки у одного з чоловіків знайшли декілька пакетів із речовинами, схожими на наркотичні, а саме на марихуану.

Реклама

У всіх трьох випадках, на місце пригоди, викликали слідчих, речовини, схожі на наркотичні вилучено, а затриманим загрожує кримінальна відповідальність за статтею 309 ККУ.

Нагадаємо, що вчора патрульні знайшли у багажнику машини, яку зупинили, трьох людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно