Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Голова "Карпатської Січі" розповів про нічний погром кафе у центрі Ужгорода

Голова "Карпатської Січі" розповів про нічний погром кафе у центрі Ужгорода

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", вночі, близько 2:00, патрульні отримали виклик про те, що в одному з розважальних закладів Ужгорода невідомі виламують ногами двері та погрожують іншим відвідувачам. 

ВІДЕО ДНЯ

За словами заявниці, нападники намагалися проникнути всередину, при цьому погрожуючи фізичною розправою та на заваді їм став один із присутніх, який утримував вхід. Як встановила поліція, учасником конфлікту є голова "Карпатської Січі" Тарас Деяк, який чинив активний опір поліції.

Тарас Деяк прокоментував інцидент, який трапився сьогодні вночі. Подаємо оригінальний текст.

Реклама

"Вважаю потрібним дати власне, чітке пояснення подіям, що мали місце в одному з барів міста. Зустрівшись з товаришем, ми вирішили відпочити в центральній частині Ужгорода, в цей самий час молодий боєць КС перебував в закладі під назвою "Bar 13", який чомусь став популярним місцем для ліво/ліберальних збіговищ та тусовок. 

Пізно вночі, покинувши цей заклад, ми з товаришем викликали таксі. А через декілька хвилин побачили нашого юного побратима з повністю окривавленою головою, що ледве тримався на ногах через отримані побої. Коли ми підбігли до нього і спитали, що сталось, він просто показав на вищезгаданий бар.

Реклама
Голова "Карпатської Січі" розповів про нічний погром кафе у центрі Ужгорода – 01

Тоді ми без роздумів побігли до входу, який був забарикадований, і почалась емоційна перепалка. Ми ніколи не залишали такого без відповіді. Не знаю, що трапилося тоді в тому барі, що нашого товариша так жорстоко побили, але в той момент ми не могли вирішити цю ситуацію дипломатично. Я не викрикував ніяких безсмістовних гасел, хоча визнаю, що брав участь в інциденті. Кричав молодий хлопець, що був в стані шоку і в якого зараз 6 швів через побиття.

Ми не розраховуємо на підтримку людей, що нас ніколи не підтримували, не розраховуємо на спад інформаційного тиску. Просто як завжди вважаємо за потрібне доносити до людей правду", – написав голова "Карпатської Січі" Тарас Деяк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно