Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді ледь не зарізали продавця магазину

«Жінка зайшла до магазину, побачила, що я занята, тож вирішила прихопити непомітно дві пляшки пива та піти. Однак я зробила відвідувачці зауваження. Пиво вона повернула. Та через кілька хвилин у магазин зайшов чоловік із ножем, мовляв «Чому ти мою жінку образила?», – таку історію розповіла продавець одного з магазинів поліцейським охорони Закарпаття, які приїхали на спрацювання «тривожної кнопки».

ВІДЕО ДНЯ

Інцидент трапився близько 18.00 в одному із магазинів міста Ужгород, – повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області. Жінка-продавець магазину натиснула «тривожку», адже після того, як вищезгаданій відвідувачці не вдалось поцупити пиво, у магазин увірвався чоловік з ножем: погрожував працівниці закладу фізичною розправою, пошкодив ножем товар та втік.

Читайте також: Стало відомо, хто вночі розгромив розважальний заклад в Ужгороді

Реклама

Працівники Управління поліції охорони Закарпаття отримали відпостраждалої детальний опис агресивного відвідувача. Також жінка вказала напрямок у якому він втік. Не гаючи часу, поліцейські рушили на пошуки.

Вже за кілька хвилин, молодик потрапив у поле зору поліцейських охорони. Він мав при собі предмет схожий на кухонний ніж. Ховався чоловік під прилавком на ринку, неподалік місця злочину.

Реклама

З дотриманням заходів особистої безпеки, застосувавши кайданки, чоловіка затримали. Працівниця закладу підтвердила особу хулігана, тож 33-річного ужгородця доставили до місцевого відділу поліції для з’ясування деталей події та прийняття подальшого рішення за даним фактом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно