Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка вкрала гроші зі службової шафки на підприємстві

Співробітники Виноградівського відділення поліції встановили місце перебування жінки, яка обгрунтовано підозрюється в крадіжці грошей зі службової шафки на місцевому підприємстві.

ВІДЕО ДНЯ

До поліції звернулася жителька Виноградівського району, яка повідомила про крадіжку грошей зі службової шафки на підприємстві у райцентрі. Заявниця розповіла, що в неї зник гаманець з 5150 гривнями. Працівники поліції оперативно встановили підозрювану, нею виявилася 23-річна жителька району. У жінки вилучили речовий доказ, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

Підозрювана не з’явилася у визначений час до Виноградівського відділення поліції, тому правоохоронці встановили її місцезнаходження. З підозрюваною працює поліція.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно