Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З’явилися нові подробиці моторошного вбивства у Чопі

З’явилися нові подробиці моторошного вбивства у Чопі
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше повідовляло інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 6 грудня, на лінію "102" звернувся житель міста Чоп та повідомив, що на вулиці Молодіжній він виявив тіло з ознаками насильства. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та спільний наряд Управління поліції охорони, які з’ясували, що померлий є 50-річним жителем села Баркасово Мукачівського району.

На місці працювали спеціалісти відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області та криміналісти. Поліція оперативно встановила, що тіло винесли з багатоповерхівки, яка знаходилася поруч

Реклама

У квартирі, куди вели сліди, знаходилася її власниця – 67-річна мешканка Чопа. У неї вдома був гість, 44-річний житель села Червоне Ужгородського району. Як зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області, обоє перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Поліція з’ясувала, що двоє чоловіків гостювали в жінки, під час спільного проведення часу між власницею кватири та мешканцем Мукачівщини виникла сварка. У результаті конфлікту вона вдарила гостя в груди ножем. Після цього тіло винесли на вулицю. Знаряддя вбивства у жінки вилучили.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Жінці вже повідомили про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно