Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З’явилися нові подробиці резонансного викрадення чоловіка в Ужгороді

З’явилися нові подробиці резонансного викрадення чоловіка в Ужгороді
10 грудня на лінію "102" зателефонувала жінка та повідомила про викрадення людини. Чоловіка заштовхали в машину із застосуванням сили, при цьому нападники використали для залякування пістолет.
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 10 грудня, на лінію "102" зателефонувала жінка та повідомила про викрадення людини. Поліція одразу ж дала орієнтування на транспортний засіб, який описала заявниця.

Працівники патрульної поліціїспільно з оперативниками Ужгородського відділу поліції та ГУНП в Закарпатській області затримали автомобіль "Mercedes" на перехресті вулиць Собранецької та Закарпатської.

Реклама

У ній знаходилися троє жителів Мукачева віком 18, 22 та 23 років, 28-річний мешканець обласного центру Закарпаття та 29-річний викрадений ужгородець, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція встановила, що потерпілого заштовхали в машину із застосуванням сили, при цьому нападники використали для залякування предмет, схожий на пістолет. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ, тобто незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинене з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї.

Реклама

Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Крім цього, в діях підозрюваних вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 ККУ, тобто вимагання, вчинене групою осіб. Вилучену в підозрюваних зброю направлено на експертизу, слідічівизначаються з правовою кваліфікацією незаконного поводження зі зброєю.

Всіх чотирьох підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Поліція направила клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно