Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З’явились фото з місця моторошної ДТП, у якій загинула 4-річна дитина

З’явились фото з місця моторошної ДТП, у якій загинула 4-річна дитина
20 грудня закарпатець на мікроавтобусі наїхав на жінку з дитиною. Водій не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на пішоходів. Загинула 4-річна дівчинка.
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання «PMG.ua», у середу, 20 грудня, закарпатець на мікроавтобусі наїхав на жінку з дитиною. Трагічна автопригода, у якій загинула 4-річна дівчинка, а її мати тяжко травмована сталася близько 13 год. по вулиці Свободи у центральній частині міста Яремча.

За попередніми даними встановлено, що за кермом автомобіля «Форд Транзит», перебував 42-річний мешканець Закарпатської області. Рухаючись у напрямку с. Микуличин, він не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на пішоходів, – зазначають у секторі комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Реклама

Очевидці стверджують, що транспортний засіб рухався на малій швидкості, приблизно 40-50 км/год. Такі ж пояснення надав і водій, який був тверезим, однак причину виїзду з проїжджої частини на тротуар він пояснити правоохоронцям не зміг.

Читайте також: У жахливій аварії загинула дитина

Реклама

Наразі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, поліція розпочала кримінальне провадження (ч.2 ст.286 ККУ). У ході слідства призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких буде встановлено детальні обставини та причини аварії.

Потерпілу жінку, мешканку с. Білі Ослави Надвірнянського району доставлено спочатку в місцеву, а відтак в обласну лікарню. Їй попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та інші травми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно