Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одному з гаражів Ужгорода знайшли 4000 пляшок фальсифікованої горілки

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області, спільно з працівниками прокуратури, в рамках операції «Акциз-2018» виявлено фальсифіковану підакцизну продукцію. Фальсифікат знаходився в одному з гаражних приміщень міста Ужгород.

Огляд гаражу проводився в рамках досудового розслідування кримінального провадження, що кваліфікується за ч.1 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Реклама

Зокрема, у гаражному приміщенні знаходилось 4000 пляшок горілки, ємністю по 0,5 л, без марок акцизного податку України; прозора рідина із запахом спирту в пластмасових бочках, в кількості 800 л, та металевий закупорювальний станок.

Як повідомляє ДФС у Закарпатській області, виявлену під час огляду підакцизну продукцію та знаряддя для її виготовлення вилучено.

Реклама

У органах ДФС Закарпаття зазначають, що зі свого боку вживатимуть максимум оперативних заходів щодо боротьби з тіньовим ринком підакцизних товарів, зокрема, ринком горілчаної продукції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно