Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіку, який стріляв у людей в Ужгороді, повідомлено ще одну підозру

Чоловіку, який стріляв у людей в Ужгороді, повідомлено ще одну підозру

Поліція продовжує розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом нічної стрільби на вулиці Ужгорода. Фігуранту справи, окрім хуліганства, повідомлено ще й підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженню. Він перебуває під вартою за рішенням суду.

ВІДЕО ДНЯ

Ця подія трапилася уночі 11 січня на вулиці Капушанській в Ужгороді. Близько 2-ї години на терасі місцевого магазину виник конфлікт між трьома відвідувачами, який завершився стріляниною, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На місце події прибула патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали 43-річного жителя приміського села Сторожниця. Цей чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вистрілив кілька разів із пістолета, поранивши двох юнаків віком 16 і 24 роки.

Реклама

За даним фактом поліція міста Ужгорода розпочала кримінальне провадження. Слідчий повідомив затриманому про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї).

Судмедекспертиза підтвердила, що одному з потерпілих заподіяно тяжкі тілесні ушкодження, тому вчора, 24 січня, стрілку повідомили ще одну підозру – у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Реклама

Розслідування справи триває. За рішенням суду фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно