Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік із ножем посеред вулиці напав на поліцейського

Чоловік із ножем посеред вулиці напав на поліцейського

Вчора, 7 лютого, о 12:25 на лінію «102» надійшло повідомлення про злочин від працівника поліції. За викликом виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Як з‘ясувалося на місці, на момент інциденту, о 12:20, майор поліції, йшов із магазину. На вулиці Заньковецькій до нього підійшов невідомий чоловік і запропонував придбати мобільний телефон. Почувши відмову, невідомий витягнув з кишені ніж, почав погрожувати правоохоронцю фізичною розправою і намагався нанести йому удар у грудну клітину.

За викликом вчасно прибули патрульні та слідчо-оперативна група. Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", правоохоронці одягли на підозрюваного кайданки та доставили до Ужгородського відділу поліції. Поліцейський тілесних ушкоджень не отримав. Зброю, якою погрожував нападник, вилучили та направили на експертизу, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України, тобто Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

Особу нападника встановили. Ним виявився 30-річний раніше судимий за майнові злочини ужгородець. Чоловіка опитали, відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно