Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сварка між тіткою та неповнолітньою племінницею закінчилася різаниною

Сварка між тіткою та неповнолітньою племінницею закінчилася різаниною
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 18 лютого, вранці на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на проспекті Свободи особа потребує термінової допомоги поліції. За викликом виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції. 

На місці вони з‘ясували, що між 46-річною ужгородкою та її неповнолітньою племінницею – студенткою місцевого училища – виникла сварка, у ході якої остання нанесла тітці три ножові поранення, одне з яких – проникаюче. 

Реклама

З тілесними ушкодженнями потерпілу доставили до лікарні. Після надання першої медичної допомоги жінку помістили до реанімації, де вона зараз перебуває, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

Підозрювану у скоєнні правопорушення оперативно розшукали. Працівники відділу кримінальної поліції спільно з патрульними поліцейськими з‘ясували, що до злочину причетна 17-річна племінниця потерпілої. Дівчину опитали. Знаряддя злочину вилучили. Ніж направили на експертизу.

Реклама

Наразі відносно неї вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За фактом злочину відкрите кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно