Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські шукають нелюда, який познущався з кішки в Ужгороді

Ужгородські поліцейські встановлюють обставини загибелі кота, тіло якого знайшли на вулиці Джамбула сьогодні, 19 квітня. Перевірка розпочата за повідомленням від аноніма.

ВІДЕО ДНЯ

Телефоном заявник поінформував, що близько 12:30 на кущах по вулиці Джамбула біля навчального закладу в Ужгороді він виявив мертвим кота. Слідчо-оперативна група, що виїхала за викликом встановила, що тварина померла насильницькою смертю. 

"За даним фактом наразі проводиться перевірка", – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Правоохоронці опитують мешканців району та будинків, які знаходяться по сусідству з навчальним закладом.

Реклама
Читайте також:
У соцмережі повідомляють про нелюдський вчинок в Ужгороді: живодери насадили кішку на металевий стержень

Станом на тепер вирішується питання про внесення відомостей про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 299 Кримінального кодексу України, тобто жорстоке поводження з тваринами. Максимальна міра покарання за цією статтею – до 2 років обмеження волі.

Реклама

"Звертаємося до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цей злочин. Якщо ви стали свідком інциденту, або знаєте, хто може бути причетний до вбивства тварини, повідомте про це до поліції за номером "102", або зверніться до Ужгородського відділу поліції", – зазначили поліцейські.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно