Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Житель Мукачівщини, перебуваючи за ґратами, організував збут наркотиків

Поліцейські завершили розслідування справи щодо збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, а обвинувальний акт щодо підозрюваного 42-річного мешканця Мукачівського району скерували до суду.

ВІДЕО ДНЯ

В ході розслідування справи правоохоронці з`ясували, що перебуваючи під вартою за підозрою у вчиненні майнового злочину, фігурант кримінального провадження уклав усні домовленості про систематичне постачання наркотичного засобу мешканцю обласного центру.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, до реалізації свого задуму засуджений за злочин залучив свою 32-річну співмешканку, яка і передала близько 10 грамів екстракційного опію вказаному чоловіку. Під час реалізації особливо небезпечної наркотичної рідини за визначену суму — три тисячі гривень, поліцейські затримали співучасницю злочину.

Реклама
Читайте також:
У будинку мукачівця знайшли 80 кг наркотиків. Чоловікові повідомили про підозру

За частиною 2 статті 307 (Незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України поліція провела досудове розслідування і справу з обвинувальним актом передала до суду.

Реклама

Вироком Мукачівського міськрайонного суду наркоділка із Лалова засуджено до 6 років і місяця позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно