Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік таємно зняв гроші з банківської картки друга

23 квітня ужгородські дільничні офіцери встановили причетність мешканців Ужгорода, віком 32 та 57 років, до крадіжок чужого майна. 

ВІДЕО ДНЯ

На лінію «102» надійшло повідомлення від 40-річного мешканця обласного центру про крадіжку велосипеда, який він залишив на велопарковці по вулиці Бородіна. 

Дільничні офіцери поліції визначили коло осіб, які могли бути причетні до вчиненого та почали пошуки підозрюваного. В результаті проведених заходів, поліцейські розшукали підозрюваного у крадіжці велотранспорту.

Реклама

Ним виявися 58-річний місцевий мешканець, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області. За вказаним фактом у поліції розпочали розслідування, крадений велосипед вилучили та повернули власникові.

Читайте також:
Зловмисник зняв гроші із банківської картки мукачівця
Реклама

Того ж дня поліцейські громадського блоку оперативно розкрили крадіжку грошей із банківської картки 37-річного ужгородця. В ході розслідування працівники поліції з`ясували, що під час застілля 32-річний підозрюваний у злочині дізнався код до пластикової картки товариша. А за кілька годин викрав із його рахунку 4 900 гривень.

За ознаками ч.1ст.185 Кримінального кодексу України у поліції  проводять слідство. У обох випадках підозрювані зізнались у скоєному та надали показові свідчення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно