Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік пропонував прикордоннику 1 130 євро хабара

Чоловік пропонував прикордоннику 1 130 євро хабара
ВІДЕО ДНЯ

Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону спільно зі слідчими Управління Служби безпеки України у Закарпатській області, за участю відділу внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління ВВБ «Захід» Державної прикордонної служби України задокументовано факт надання чоловіком неправомірної вигоди військовослужбовцю відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського прикордонного загону.

Як повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, хабар у розмірі 1 130 євро чоловік намагався надати сержанту за усунення перешкод під час переміщення тютюнових виробів – 27 тис пачок цигарок поза межами пункту пропуску через державний кордон України до Румунії.

Реклама
Читайте також:
У Генпрокуратурі України розкрили деталі корупційного скандалу за участі співробітників Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області

Вказану особу затримано. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, та звернення до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно