Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Продовження корупційного скандалу: посадовцям Держгеокадастру повідомили про підозру

Продовження корупційного скандалу: посадовцям Держгеокадастру повідомили про підозру

Посадовцям ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області повідомили про підозру у вчиненні корупційного злочину. Про це повідомив речник Генпрокуратури України Андрій Лисенко.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив речник, службові особи підозрюються у вимаганні й отриманні хабара за сприяння у виділенні земельних ділянок у Воловецькому районі під будівництво бази відпочинку.

Свої послуги стосовно сприяння в отриманні земельних ділянок співробітники ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області оцінили в 270 тис. доларів США. 2 травня після отримання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 117 500 доларів США двоє спільників були затримані правоохоронцями.

Реклама
Читайте також:
У Генпрокуратурі України розкрили деталі корупційного скандалу за участі співробітників Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області

"3 травня 2018 року вказаним особам повідомлено про підозру: керівнику – за ч. 4 ст. 368 КК України – одержання службовою особою неправомірної вигоди, за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі а працівнику – за ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України – пособництво в одержанні службовою особою неправомірної вигоди, за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі. 4.05.2018 прокурором у кримінальному провадженні погоджено клопотання слідчого про застосування до підозрюваних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, які вручено стороні захисту і подано до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті, а також про відсторонення підозрюваних від займаних посад", – йдеться у повідомленні Андрія Лисенка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно