Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Побиття журналіста в Ужгороді: поліція відкрила кримінальне провадження

Працівники слідчого управління Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини конфлікту, що виник між відвідувачем та адміністрацією місцевого кінотеатру. За фактом розпочато кримінальне провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Мова про конфлікт між ужгородським журналістом Віталієм Глаголою та, як чоловік зазначає на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, власником кінотеатру.

16 травня о 21:48 на лінію «102» надійшло повідомлення від 28-річного ужгородця. Чоловік повідомив про те, що в приміщенні місцевого кінотеатру в нього виникла конфліктна ситуація з представниками адміністрації закладу. У результаті суперечки заявник отримав тілесні ушкодження, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. Особи учасників конфлікту встановлено. Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Потерпілого, а також  іншу сторону інциденту  — двох ужгородців 22 та 45 років опитано. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно