Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У поліції розповіли подробиці гучного затримання адвоката

У поліції розповіли подробиці гучного затримання адвоката

Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції встановили, що захисних підсудних за чотири тисячі доларів США «винагороди»пообіцяв вирішити питання щодо винесення необхідного вироку.

ВІДЕО ДНЯ

Так, наприкінці минулого року підзахисні адвоката здійснили напад на працівників поліції одного з районів, які прибули на виклик, та нанесли їм тілесні ушкодження. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України.

У подальшому їм було повідомлено про підозру та направлено справу до суду для розгляду по суті. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, – зазначили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України. 

Реклама

Нагадаємо, за чотири тисячі доларів США він пообіцяв вплинути на суддю під час винесення ним вироку. А саме, замість засудження до позбавлення волі – призначення умовного терміну покарання. Вчора, 23 травня, оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції спільно з прокуратурою Закарпатської області затримали адвоката в приміщенні міського суду.

У поліції розповіли подробиці гучного затримання адвоката – 01
Реклама

2 тисячі доларів США, які фігурант отримав у якості неправомірної вигоди, вилучено з місця події як речовий доказ. Наразі, вирішується питання щодо затримання адвоката у порядку ст. 208  КПК України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно