Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція виявила наркопритон: усі подробиці

Поліція виявила наркопритон: усі подробиці
ВІДЕО ДНЯ

Слідче управління спільно з управлінням протидії наркозлочинності та ротою поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури викрили трьох осіб на систематичному збуті психотропних речовин на території Ужгорода.

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури провела ряд слідчо-оперативних заходів та вийшла на групу з трьох осіб, які підозрюються в систематичному збуті психотропних речовин на території Ужгорода.

Реклама

Обшуки проводилися в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.

Читайте також:
У неповнолітнього мукачівця знайшли наркотики
Реклама

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна, – зазначили у відділі комунікакції поліції Закарпатської області.  

31 травня та 1 червня, слідче управління спільно з управлінням протидії наркозлочинності та ротою поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури провели санкціоновані судом обшуки у двох помешканнях в Ужгороді та одному із сіл Перечинського району.

В обласному центрі Закарпаття правоохоронці працювали в помешканні 45-річного організатора та його 36-річного спільника. Крім великої суми грошей, наркотиків та засобів для їх фасування, поліція виявила у двох будинках наркопритони, де загалом перебувало 19 чоловіків.

Реклама

Всіх їх освідчено на стан наркотичного сп’яніння. В Перечинському районі в помешканні 37-річного чоловіка правоохоронці виявили наркотики. Поліція відправила всю вилучену марихуану та метамфетамін на експертизу.

Всі фігуранти справи вже були судимі за наркозлочини. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно