Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє чоловіків напали на закарпатця

Поліція встановила попередні обставини розбійного нападу, що трапився 21 червня в Ужгороді. Повідомлення про інцидент надійшло від лікаря обласної нейрохірургії.

ВІДЕО ДНЯ

Зі слів медика, опівночі 21 червня до закладу доставили 46-річного чоловіка. Як розповіла дружина потерпілого ужгородця, її чоловік отримав тілесні ушкодження за невідомих обставин. 

У ході слідства правоохоронці опитали потерпілого і з’ясували, що 20 червня близько 23:00 у районі ринку на вулиці Белінського, невідомі особи напали на чоловіка. Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", ужгородця побили та відібрали у нього барсетку і мобільний телефон, після чого втекли з місця злочину.

Реклама

За фактом нападу на ужгородця у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто розбійний напад, вчинений групою осіб.

Читайте також:
Вночі двоє хлопців напали на чоловіка
Реклама

Поліцейські опрацювали прилеглу території, та зібрали докази. Як запевнили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, наразі особи нападників – встановили.

У груповому розбійному нападі обґрунтовано підозрюються троє чоловіків. Двоє з них – мешканці Львівської області, третій – житель села Березники Свалявського району. Усі фігуранти раніше вже були судимі за різними статтями Кримінального кодексу України.

Наразі чоловіків розшукали. Відносно них вирішується питання про затримання їх у порядку статті 208 КПК України та обрання їм міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно