Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Під час сімейної сварки чоловік підірвав гранату

Під час сімейної сварки чоловік підірвав гранату
36-річний чоловік посварився зі своєю 23-річною співмешканкою.
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 7 липня, на лінію «102» надійшло повідомлення про сімейну сварку в Сваляві. Працівники поліції, які прибули на місце події, встановили, що 36-річний чоловік посварився зі своєю 23-річною співмешканкою.

Жінка втекла від нього до знайомих, проте підозрюваний знайшов її, прийшов та продовжив конфлікт. Він дістав гранату та став погрожувати.

Реклама

Після цього чоловік кинув її з будинку в двір, де вона вибухнула. Марка вибухівки встановлюється, як і обставини, як вона потрапила до свалявчанина. Від вибуху ніхто не постраждав. 

Управління поліції охорони спільно зі слідчо-оперативною групою та дільничним офіцером поліції прибули одразу після інциденту, тому йому не вдалося втекти, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Мукачівець прийшов у гості до свого знайомого з бойовою гранатою із запалом

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство,  вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні цього тяжкого злочину. Свалявчанина затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Реклама

Підозрюваний вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та порушень правил адміністративного нагляду, а також за майнові злочини. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно