Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець наробив біди у Києві

До чергової частини столичної поліції надійшла інформація про грабіж на вокзалі станції Київ-Пасажирській. Працівники карного розшуку за кілька хвилин були біля потерпілої, яка повідомила: на східцях до платформи відчула, як хтось хапає її сумку.

ВІДЕО ДНЯ

Коли повернулася, побачила невідомих, котрі почали втікати. Жінка відразу виявила відсутність мобільного телефону, гаманця та документів, які вихопили із її сумочки. Правоохоронці швидко затримали на виході із території вокзального комплексу описаних осіб. У одного із них – 32-річного уродженця Закарпаття – вилучили речі потерпілої.

Читайте також:
17-річна дівчина вкрала у чоловіка 10 тисяч доларів
Реклама

«Між грабунком і часом відправлення поїзду минуло лише кілька хвилин. Ми встигли опитати потерпілу, повернути їй документи, телефон і гаманець. Згодом на одній із станцій, де зупинявся потяг, жінка написала офіційну заяву до поліції, яку обласні колеги передали до Солом’янського управління київської поліції», – зазначили у відділі комунікації поліції Києва.

Закарпатець наробив біди у Києві – 01
Реклама

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно