Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє хлопців грабували людей

З повідомленням про грабіж до Ужгородського відділу поліції звернувся мешканець Луганської області. Заявник повідомив, що двоє невідомих осіб відкрито викрали у нього мобільний телефон та майже 3 тисячі гривень. 

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий познайомився з двома ужгородцями, які його й пограбували. Отримавши опис зовнішності грабіжників, оперуповноважені Ужгородського відділу поліції встановили осіб, причетних до пограбування.

Ними виявилися двоє місцевих жителів 13-ти та 19 років. Обидва раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Грабіж в Ужгороді: поблизу вокзалу обікрали мукачівця

З аналогічною заявою до правоохоронців звернувся знайомий потерпілого, якого пограбував один із фігурантів справи. 19- річний ужгородець, завдавши удар по голові чоловікові, викрав у нього гроші та мобільний телефон. 

Реклама

За обома фактами пограбування в поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідство у справах триває. Наразі вживаються заходи щодо розшуку викрадених мобільних телефонів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно