Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині бійка між чоловіками закінчилась для одного у реанімації

Слідчі Ужгородського районного відділення поліції розпочали слідство щодо нанесення тілесних ушкоджень 29-річному мешканцю села Сюрте. Про травми чоловіка поліції вчора, 23 липня,  повідомили медики. 

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці з’ясували, що до побиття причетний 28-річний односелець потерпілого. За попередніми даними, між чоловіками виник конфлікт, у ході якого фігурант справи наніс удари руками та ногами по тулубу та голові потерпілого. В результаті чоловік знепритомнів, а коли прийшов до тями, звернувся до медиків. Лікарі діагностували у хворого важкі травми, потерпілий наразі перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні, – повідомили відділ комунікації Закарпатської області.

Відомості про дану подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація злочину – ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. 

Реклама

Слідство у цій справі триває. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно