Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Під час обшуку у мешканця Ужгорода вилучили наркотики

Під час обшуку у мешканця Ужгорода вилучили наркотики

Співробітники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції області під час санкціонованого обшуку у помешканні жителя м.Ужгород вилучили наркотичний засіб, електронні ваги та пакети для його фасування. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 10 грудня, співробітники Головного управління Нацполіції області під час профілактичного відпрацювання згідно з ухвалою суду провели обшук за місцем проживання фігуранта кримінального провадження, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Службовий собака винюхав наркотики у машині
Реклама

Під час проведення слідчих дій у квартирі 46-річного ужгородця  поліцейські виявили поліетиленовий пакет з білою кристалічною речовиною,  ймовірно «метамфетаміном», електронні ваги, металеву медичну лопатку та прозорі пакети для фасування.

Під час обшуку у мешканця Ужгорода вилучили наркотики – 01
Реклама

Усе вилучене направлено на експертизу. За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів, вчинене повторно). У ході слідства правоохоронці перевірять причетність фігуранта справи до збуту наркотиків та організації чи утриманні місць для незаконного вживання наркотичних засобів. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно