Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спецпризначенці "оформили" наркоторговця з гранатою та марихуаною

Спецпризначенці "оформили" наркоторговця з гранатою та марихуаною

У рамках оперативно-профілактичного відпрацювання, що відбувається на території області, поліція спільно зі спецпризначенцями провели санкціонований судом обшук за місцем проживання 40-річного ужгородця. У помешканні чоловіка виявили наркотики, які той готував для збуту, а також гранату. Речові докази вилучили та направили на експертизу, а фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 21 грудня, співробітники Управління карного розшуку, спецпідрозділів КОРД та ТОР Управління патрульної поліції Закарпатської області, спільно зі співробітниками Ужгородського відділку поліції та представниками прокуратури, за санкцією суду, провели обшук у помешканні 40-річного жителя обласного центру Закарпаття. Чоловіка підозрюють у збуті наркотичних препаратів, – інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Читайте також:
У Хусті провели спецоперацію. Затримували наркоторговців, – соцмережі
Реклама

Під час обшуку у оселі фігуранта правоохоронці виявили та вилучили марихуану, а також вибуховий пристрій, схожий на гранату. Встановлено, що наркотики чоловік мав намір продати.

Реклама

За фактами розпочате слідство за статтею 307-ю та 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотиків з метою збуту, і незаконне поводження з боєприпасами. Фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України. Найближчим часом поліція звернеться до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. 

Нагадаємо, що на початку грудня у Мукачеві затримали групу наркоділків. Суд постановив взяти чотирьох мукачівців під арешт з можливістю внесення застави. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно