Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Протягом доби поліцейські Закарпаття зупинили сімох нетверезих водіїв

Вчора, 16 березня, працівники групи реагування патрульної поліції у селі Кольчино Мукачівського району зупинили водія «ВАЗ 2107». Чоловік рухався на автомобілі  з вимкненою фарою в темну пору доби. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. На місцевого мешканця правоохоронці склали відповідні адмінматеріали.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
На Закарпатті зупинили двох нетверезих водіїв

Ще одного нетверезого водія працівники поліції Мукачівщини зупинили в селі Іванівці. Місцевий житель порушував правила дорожнього руху, рухаючись на незареєстрованому скутері, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Свалявські правоохоронці зафіксували випадок керування автотранспортом напідпитку в райцентрі. Поліцейські склали адмінматеріали на нетверезих водія та пасажира «Ford» на іноземній реєстрації. Водій не ввімкнув поворотник при здійсненні маневру, а також передав керування автомобілем своєму пасажиру, який теж перебував напідпитку.

Хустські поліцейські зупинили трьох нетверезих водіїв. Один із них – мешканець Сокирниці, рухався однією з вулиць села із вимкненими світловими габаритами. Медосвідчення показало 2, 2 проміле алкоголю в крові водія. Ще двох нетверезих водіїв правоохоронці зупинили в місті Хуст. Водії «Audi A6» та «Mitsubishi Outlander», обидва жителі Тячівщини, не зупинилися на вимогу дорожнього знака. На водіїв склали відповідні адмінматеріали. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно