Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спецоперація на Закарпатті: вилучили наркотиків на 10 мільйонів євро

Спецоперація на Закарпатті: вилучили наркотиків на 10 мільйонів євро
ВІДЕО ДНЯ

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України та УСБУ в Закарпатській області спільно з правоохоронними органами Румунії та Німеччини провели багатоетапну спецоперацію з викриття та ліквідації потужного міжнародного каналу контрабанди героїну до Європейського Союзу.

У межах міжнародної взаємодії співробітники вітчизняної спецслужби отримали інформацію про функціонування каналу контрабанди героїну до європейських країн транзитом через територію України.

Реклама
Читайте також:
СБУ проводить спецоперацію на Закарпатті

Оперативники СБУ встановили, що один із активних учасників угруповання планує перемістити оптову партію героїну з облаштованих у прикордонні «транзитних баз» до Європи. Правоохоронці затримали наркокур`єра на Закарпатті напередодні його виїзду до ЄС.

Реклама

Сьогодні під час санкціонованих обшуків за місцями тимчасового зберігання наркотиків правоохоронці вилучили понад сто двадцять кілограм героїну. За цінами «чорного ринку» вартість виявленого «товару» становить майже десять мільйонів євро.

Ця спецоперація стала черговим етапом знешкодження транснаціонального наркотрафіка, організованого пов`язаними з міжнародними терористичними організаціями уродженцями однієї із країн Південно-Західної Азії. Раніше після вдалої спецоперації колег із Антинаркотичної служби Румунії та Кримінальної митної служби та Федерального кримінального відомства Німеччини по вилученню понад вісімдесяти кілограм героїну, українські правоохоронці недопустили транзит через Україну ще тридцяти кілограмів тяжких наркотиків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно