Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики

Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики

Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики

На завершення інспектування Мукачева знімальна група програми «Інспектор. Міста» навідалася в гості до міського голови Андрія Балоги. Меру міста над Латорицею всього лише тридцять років і він один із наймолодших мерів України.

ВІДЕО ДНЯ

Але найбільше ж ведучого програми Володимира Остапчука зацікавили інші факти його біографії. Міський градоначальник кілька разів мав проблеми із законом через зберігання марихуани. Телевізійники задались питанням, що невже проблеми з наркотиками у Мукачеві не лише на вулиці, а й у владних кабінетах?

З цього питання й розпочалась розмова ведучого з очільником міста. На запитання журналіста щодо того, чи мав колись Андрій Балога проблеми з наркотиками, той парирував: «У мене? Проблем ніколи не було».

Реклама
Читайте також:
Один із найкращих ресторанів Мукачева став ганьбою міста

«Просто ми натрапили на інформацію, що коли Ви проживали в США, були, якщо не помиляюся, аж чотири епізоди, пов’язані з вживанням алкоголю і наркотиків», – уточнив ведучий програми «Інспектор. Міста».

Реклама

Андрій Балога так прокоментував цю ситуацію: «Всі були молоді. Я нічого в своєму житті не жалкую. Я теж був колись молодим і така є система в Америці, де є адміністративні правопорушення, які я, так, дійсно отримував».

Ще в січні 2018 року нинішній губернатор Закарпаття Геннадій Москаль зробив гучну заяву в якій стверджував, що «Андрія Балогу в США чотири рази притягали до відповідальності (в тому числі кримінальної) за наркотики й алкоголь».

Реклама

Перша справа «Штат Північна Дакота проти Андрія Балоги» була відкрита 10 жовтня 2006 р., коли підсудному було 18 років. Поліція звинуватила нинішнього мера Мукачева у зберіганні (вживанні) алкоголю особою віком менше 21 року. Як вказано в документі, А. Балога визнав себе винним і був визнаний винним постановою суду. За що сплатив штраф 225 доларів, із яких 125 доларів – за здійснення кримінального правосуддя і 100 доларів – за послуги захисту.

Друга справа – «Місто Гренд Форкс проти Андрія Балоги» – відкрита 14 квітня 2009 р. Із формулювання, яке можна перекласти, як «несуттєве зберігання/вживання» важко зрозуміти, в чому саме звинуватили А. Балогу, однак у справі є кримінальний вирок і постанова суду про штраф на суму 301 долар, який був сплачений 18.06.2009 р.

Третя справа – «Штат Північна Дакота проти Андрія Балоги» – відкрита 17 квітня 2009 р. за зберігання наркотиків (марихуани). У справі є кримінальний вирок, за яким А. Балога визнаний винним. А у рішенні про винесення покарання вказано – ув’язнення протягом 30 днів у Виправному центрі округу Гренд Форкс. Крім того, 22.10.2009 р. А. Балога сплатив штраф 300 доларів.

Четверта справа – «Штат Північна Дакота проти Андрія Балоги» – відкрита 10 листопада 2009 р. також за зберігання марихуани. А. Балога і в цьому випадку визнаний винним за ст.43 кримінального вироку. Він відбув 30 днів ув’язнення у Виправному центрі округу Гренд Форкс і сплатив штраф 300 доларів.

Останню справу Андрія Балоги подали в оригіналі з дослівним перекладом українською на офіційному сайті Геннадія Москаля.

Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики – 01
Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики – 02
Реклама
Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики – 03
Андрій Балога розповів про свою бурхливу молодість і наркотики – 04

Нагадаємо, після виходу програми «Інспектор. Міста», Мукачівська ЦРЛ осоромилася на всю Україну.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно