Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатські поліцейські потрапили у скандал: призначено службове розслідування

Закарпатські поліцейські потрапили у скандал: призначено службове розслідування

Закарпатські поліцейські потрапили у скандал: призначено службове розслідування
ВІДЕО ДНЯ

11 червня, близько 01:00 ночі, у селі Часлівці Ужгородського району за порушення правил безпеки дорожнього руху (непристебнутий пасок безпеки) поліцейські зупинили автомобіль марки "Volvo", за кермом якого перебував 47-річний ужгородець.

Детальною перевіркою було встановлено, що документи на автомобіль, надані водієм, мають ознаки підробки. Чоловіка повідомили про виклик на місце події слідчо-оперативної групи. "На цю інформацію він відреагував підозріло: вийшов з автомобіля, зачинив його та намагався залишити місце події", – заявили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Заламували руки та витягували з машини: на Закарпатті розгорівся скандал через дії поліцейських

На вимогу поліцейських залишитися до приїзду слідчо-оперативної групи, водій відреагував агресивно та почав чинити фізичний опір. У зв’язку з цим правоохоронці змушені були застосувати спецзасіб – кайданки.

Реклама

Зазначимо, що син чоловіка, якого зупинили, переконує, що його батька побили поліцейські. "Поліція безпідставно зупинила автомобіль мого батька. Не пред‘явивши посвідчення лейтенант поліції поводився агресивно та некомпетентно по відношенню до батька. Після чого працівники районної поліції його побили", – розповів Роман Канюк.

Закарпатські поліцейські потрапили у скандал: призначено службове розслідування – 03

На місце прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію. За даним фактом розпочато два кримінальні провадження – за ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівнику поліції), а також за ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів).

Реклама

Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції. Керівництвом ГУНП в Закарпатській області ініційовано службове розслідування, в ході якого буде з’ясовано всі обставини справи та правомірність дій  працівників поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно