Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині в річці знайшли тіло юнака-мотоцикліста

На Рахівщині в річці знайшли тіло юнака-мотоцикліста

Сьогодні, 30 червня, вночі, з інтервалом близько 10 хвилин, у Рахівському районі сталися дві ДТП за участі мотоциклістів з трагічними наслідками.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 3:50 в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з села Чорна Тиса. Очевидці повідомили про ДТП за участі мотоцикліста, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Читайте також:
В одного з водіїв серйозна травма голови та розтрощена нога: подробиці вчорашньої ДТП в Ужгороді
Реклама

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група виявила бездиханне тіло 18-річного місцевого жителя та мотоцикл в річці Довжана.  

За попередньою інформацією, юнак рухався вночі на значній швидкості дорогою на своєму мотоциклі марки «Gеоn» (транспортний засіб не зареєстрований), на мості не впорався з керуванням і злетів у річку. Попри те, що мотоцикліст мав захисний шолом, від отриманих внаслідок падіння в річку травм він загинув на місці події. Очевидці трагедії витягнули юнака з річки на берег, однак той уже не подавав ознак життя. 

Реклама

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Обставини смертельної автопригоди з’ясовують слідчі. 

Читайте також:
Скоїв смертельну ДТП і втік: закарпатців здивував вирок суду

Тієї ж ночі, буквально через десять хвилин, на Рахівщині трапилася ще одна аналогічна ДТП. У селищі Ясіня близько 4-ї години ночі 26-річний місцевий житель, керуючи незареєстрованим скутером марки «Hоndа Dіо», не впорався з керуванням і в’їхав у дерево. Водій був без захисного шолома й отримав тяжкі травми. Потерпілий перебуває в реанімації, за його життя борються лікарі. 

Реклама

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини автопригоди з’ясовуються. 

Читайте також:
Моторошна ДТП у Мукачеві: під колеса автівки потрапив неповнолітній байкер

Водночас правоохоронці звертаються із застереженням до краян. Мотоцикли завжди були і є джерелом підвищеної небезпеки. Керування мотоциклами без відповідних документів і водійських навиків, без захисних шоломів та, особливо, в стані алкогольного сп’яніння нерідко призводить до трагічних наслідків. 

На Рахівщині в річці знайшли тіло юнака-мотоцикліста – 01
На Рахівщині в річці знайшли тіло юнака-мотоцикліста – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно