Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді у пологовому будинку скоїли дивну крадіжку

В Ужгороді у пологовому будинку скоїли дивну крадіжку

Про дивну крадіжку у мережі повідомив заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак. Він зазначив, що з Ужгородського пологового будинку 10 серпня вкрали 2500 доз вакцини БЦЖ.

ВІДЕО ДНЯ

"Імовірно, до крадіжки причетні працівники цього закладу. З цього холодильника було викрадено 2500 доз вакцини БЦЖ – вакцини для новонароджених. Попри всі дискусії про вакцинацію, викрасти від дітей ліки – це просто потрібно опуститися до такого рівня, що вже втрачати нічого. А красти від дітей – це знищувати майбутнє. Можна боротися за посади, відстоювати свої права та прагнути змін. Але ж без того, щоб завдавати шкоди життю і здоров’ю майбутнім поколінням!", – зазначив Олександр Білак.

Заступник міського голови запевнив, що вони докладуть усіх зусиль для об’єктивного та ефективного розслідування правоохоронними органами цього випадку і винні особи понесуть справедливе покарання.

Реклама
Читайте також:
Стало відомо, чи знайшли зловмисників, які вкрали з пологового відділення Мукачівської ЦРЛ значну суму грошей

У Головному управлінні Нацполіції Закарпаття повідомили, що 10 серпня о 10:14 надійшла інформація, що по вулиці Грибоєдова в пологовому будинку виявлено нестачу протитуберкульозної вакцини, яка зберігалась в холодильнику у спеціальній кімнаті.

Реклама

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що медпрепарат викрали шляхом відкритого доступу з холодильника. Зникло 25 ампул. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУ – крадіжка шляхом проникнення. Камер відеоспостереження, на жаль, у приміщенні немає.

Читайте також:
З Ужгородського пологового будинку евакуйовують немовлят, – ЗМІ

У свою чергу, керівник пологового будинку Вікторія Пантьо заявила, що колектив УМПБ вражений випадком крадіжки, яка сталася 10 серпня з приміщення закладу. Така подія трапилась вперше за час існування пологового будинку.

Реклама

"Хто б це не зробив – йому не місце у суспільстві, яке живе і працює для майбутнього покоління. З нашого боку буде максимальне сприяння правоохоронним органам у викритті злочину та можливої провокації", – повідомила директор пологового.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно