Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області припинили діяльність 316 гральних закладів

В області припинили діяльність 316 гральних закладів

Працівники поліції Закарпатської області завершили перевірку діяльності операторів електронних систем грального бізнесу на законність їхньої діяльності.

ВІДЕО ДНЯ

Заходи відбувались в рамках вимог розпорядження Кабінету міністрів України. Нагадаємо, сьогодні, 20 грудня, Урядом було скасовано Наказ Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва щодо діяльності розповсюджувачів лотерей та заборону використання електронних систем для грального бізнесу.

Читайте також:
Через кілька годин мають припинити роботу всіх гральних закладів в Україні
Реклама

За вказівкою очільника поліції Закарпаття було створено спеціальні мобільні групи, до яких увійшли і працівники Управління стратегічних розслідувань, які перевірили законність діяльності усіх наявних в області гральних закладів.

У результаті проведених заходів, правоохоронці перевірили 316 гральних закладів на території всієї області. Їх функціонування наразі припинено.

Реклама

А нещодавно поліцією Закарпаття було ліквідовано злочинну організацію з незаконного зайняття гральним. Ще з минулого року фігуранти справи налагодили роботу підпільних гральних закладів на території м.Ужгорода, м.Чоп, Ужгородського району, м.Виноградів, Виноградівського та Тячівського районів.

Усі заклади були замасковані під інтернет-клуби. Екпертизою підтверджено, що вилучене комп’ютерне обладнання використовувалось для надання послуг грального бізнесу.

Читайте також:
На Закарпатті судитимуть адміністратора нелегального грального закладу з Мукачева
Реклама

Учасникам злочинної організації повідомлено про підозру та обрано  запобіжний захід  у вигляді тримання під  вартою. Їм загрожує  відповідальність - позбавлення волі на строк від  5 до 12 років.

Поліція звертається до мешканців Закарпаття з проханням негайно повідомляти на лінію «102» про всі відомі їм випадки функціонування гральних закладів на території області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно