Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець організував міжрегіональний канал збуту наркотиків

Закарпатець організував міжрегіональний канал збуту наркотиків

Сьогодні, 27 лютого, суддя Ужгородського міськрайонного суду, дослідивши надану повноцінну доказову базу у справі щодо налагодження закарпатцем міжрегіонального каналу збуту наркотиків, виніс рішення. Фігурантові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб, з можливістю внесення застави у розмірі 1 мільйон 750 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Йдеться про ситуацію, яка була у листопаді минулого року. Тоді на Львівщині, оперативники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими спецвідділу слідчого управління поліції Закарпаття з залученням спецпризначенців КОРД, провели спецоперацію із затримання членів міжрегіонального угруповання, яке займалося збутом та переправленням по регіонах країни наркотичних засобів у особливо великих розмірах.

Читайте також:
Знаний закарпатець очолював злочинну групу: шокуючі подробиці
Реклама

24 лютого слідчі спецвідділу слідчого управління поліції Закарпаття під оперативним супроводом поліцейських Управління протидії наркозлочинності, за процесуального керівництва прокуратури області, повідомили про підозру у злочині ще двом фігурантам. Серед них і 50-річний житель Мукачівського району.

У ході досудового розслідування правоохоронці зібрали вагому доказову базу, опираючись на яку сьогодні суд і обрав міру запобіжного заходу організатору міжрегіонального каналу збуту наркотиків.

Реклама
Читайте також:
Спецоперації на Закарпатті: дружина затриманого мукачівця розповіла про те, що трапилось

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, фігурант причетний до серії наркозлочинів, скоєних у області, та перебував під заставою за скоєння іншого наркозлочину в складі організованого злочинного угруповання. Обвинувальний акт за цим фактом у червні 2019-го року було скеровано до суду.

Тепер же, крім статтей 306 та 307 ККУ додатково 50-річному  інкримінують ще й злочинні дії за частиною 3 статті 307 ККУ (Збут наркотичних препаратів у особливо великих розмірах, вчинений організованою групою осіб). У справі триває досудове слідство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9-ти до 12 років.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно